dimecres, 11 d’agost del 2010

Breu resum sobre la participació dels nostres veïns.

Koma diu:

La última paraula la tenen els joves, en quant a consumir o no

Es veritat però, com podem arribar als joves per a conscienciar-los del perill que te el consum?

Sacsacollons diu:

Hem de recolzar les iniciatives dels joves conscienciats com aquesta, que lluitem junt als seus pares i altres adults.

El que se podria fer es que els joves conscienciats formaren una xarxa de vigilància o pogueren estar col-laborant amb les autoritats per a comunicar-los en el moment en que son a cossats per els camells i deixa manera pillarien les drogues que intentaven vendre.

244239 diu:

Que tal si posem en evidencia que els resultats de les nostres decisions a la nostra vida no es cosa dels altres, si no pròpia? Per tant també les seves conseqüències.

Es una realitat, la gent no es conscient d'aixo. Les persones tenim que reconèixer els nostres errors i aprendre d'ells.


20541 diu:

El problema el deguem solucionar entre tots.

Es veritat per que el problema es de tots. El nostre poble el fem entre tots. Quina es la teua postura, vols col·laborar amb nosaltres? ( nosaltres som uns quants veïns i pares )

Potinguero diu:

Escuchemos e intentemos entender a los jóvenes.........

Consumidors? Per que es refugien en les drogues? Creus que els pares no escoltem als fills?

Uno mes del poble diu:

En temes de drogoaddicció lo important es com ajudar i com resoldre açò.

Informació si i sempre, prevenció si i sempre, demanar i exigir que s'actue sempre amb contundència i amb la llei en la mà també.

Com podem fer que es compleix-ca el que dius? Crec que pressionant als nostres polítics i a la Policia Local, però tinguem que ser un nombre de gent important per a pressionar.


20541:

Proposa que la Plataforma Cívica Castellonera en col·laboració de Punt d'Encontre faça una xarrada en referència a la drogodependència.

Aquesta es una gran idea. I que la gent acudisca també.

Sacsacollons diu:

Si no ajudem als que consumixen i els domem una oportunitat, som tan culpables com ells.

La pregunta es ells volen ser ajudats? Tenim Punt d'Encontre que funciona des de fa alguns anys, creus que els camells volen eixir de les drogues?


A Brey 20

La teva proposta es molt bona. El tema de la pressió per a que no es consumisca en la vía pública o en llocs d'oçi, hem pensat en que tots el voluntaris que vulguen podem fer torns de vigilància en els llocs on estan els joves. Organitzar-mos per a esta tasca i cridar a les autoritats si vegem alguna cosa. Si espantem als camells ja farem un pas endavant. Si esteu interessats poseu-se en contacte amb nosaltres.

A Remigio

M'ha encantat el teu comentari sobre la gent del poble que fa uns anys, dius eren els ulls dels pares aussents, (encantador) que guant un veí deia que havia vist al teu fill en mala companya, era suficient per a que els pares reaccionaren i posaren remei al problema.

Com ha canviat la nostra complexitat amb els nostres veïns, amics, família........ cadascú en sa casa i al que li pique que s'arrasque. Quina llàstima, si fórem capaços de tornar a eixa forma de pensar no passaria el que passa ara estic segura.


Una Mare

1 comentari:

Brey ha dit...

Bé com vaig dir, eixa és la segona part...

Sense informar, alertar, i conscienciar no es pot fer una acció com aquesta. Ja que sense res ni més ens trobariem amb un grup de gent que comença a "assetjar" els consumidors, i camells.

Jo crec que el primer és trobar informació sobre les drogues, i donar-la a tots, informació real, verídica, i total. Amés d'alguna campanya informativa als centres del poble, amb l'ajuda d'algun psicòleg, i alguna persona denunciada per aquets temes, i que estiga en pena d'ajudes socials.